Meny

Meny

Meny är ett av de lite finare kaféerna på söder i Helsingborg. Meny är mest känt för sina fräscha sallader och de har ett rikt utbud av dem. En av våra favoriter är Italiensk sallad med mozzarella och parmaskinka. De har även ruskigt goda bakpotatisar och baguetter. Det som genomsyrar hela utbudet av mat är just fräschheten. Allt är färskt och görs nytt vid beställning, utom räkmackorna som ändå är väldigt goda.

För några månader sedan fick Meny fullständiga rättigheter. De serverar numera alkohol och har After Work med diverse tilltugg. Under dessa After Work har de flera gånger haft champagne med färska ostron på menyn. Kaféet har ibland lite annorlunda smakupplevelser. Meny serverar givetvis kaffe och te i vanlig ordning med olika sorters fikabröd. Kommer du till Meny för att fika rekommenderar vi en cappuccino och en bit hallonpaj med nyvispad vaniljsås.

Meny delar lokal med Frisyrmakarna och ligger på Södergatan 13 i Helsingborg. Lite mer information och kontaktuppgifter finns på Frisyrmakarnas hemsida Frisyrmakarna.se. Meny har även en egen sida men den är under uppbyggnad MenyCoffee.se

Video och bilder ifrån Meny:


Om videon hackar kan du klicka på HD-knappen nere till höger.

About the Author