Tasty House

Tasty House

Tasty House är en butik som säljer godsaker. Allt ifrån specialbeställda tårtor till nötter och lösgodis. Tasty House är beläget mitt emot Gustav Adolfs torg i stadsdelen Söder i Helsingborg. Tasty House är butiken du går till om du blir sötsugen klockan nio på kvällen och bor på Söder. De har öppet alla dagar till 22 och vissa dagar ännu längre. Till exempel under Ramadan så har de haft öppet nästan dygnet runt. På sommaren kan du även njuta av en glass eller kaffe på Tasty House uteservering. Om du ska ta en glass så rekommenderar vi en Tasty House special.

Tasty House föddes faktiskt i Helsingborg och just här på Söder. Varför det startade här var förmodligen på grund av den mångkultururella atmosfär som frodas på Söder. Det är en stor blandning av kulturer på Söder och Tasty House startades av en libanes och en svensk. Idag finns det tre Tasty House-butiker i Helsingborg och flera utanför i till exempel Malmö och Stockholm. Tasty House är din lokala gottebutik fast på steroider. Kolla in bilderna nedan för att se en liten del av vad de har att erbjuda.

Besök Tasty House för att tillfredsställa alla dina gottisbehov. Butiken ligger på Södergatan 43 i Helsingborg. Deras hemsida är TastyHouse.se men verkar inte, i skrivande stund, vara färdig ännu.

Bilder ifrån Tasty House:

About the Author