Wayne´s Coffee

Wayne´s Coffee

Wayne´s Coffe är ett av de mest välkända kaféerna i Helsingborg. Wayne´s flyttade för någon månad sedan. Det låg innan i Grand Hotels lokaler på Stortorget men finns numera på Rådhustorget 12 i Helsingborg. Rådhustorget ligger som ni kan gissa precis bredvid rådhuset, det vill säga mycket centralt. Waynes delar nu också lokal med Malmströms||Camilla. Du kan alltså klädshoppa och sen direkt sätta dig ner och ta en kaffe utan att gå utanför huset.

Wayne´s är inte det billigaste kafét i stan men de har fin fräsh mat och lyxig fika. Inredningen är också som du kan se nedan väldigt modern och stilren. Det är ett perfekt fik att besöka med barnvagn då det är luftigt och rymligt i lokalen och skötbord finns att tillgå. De har även en fin uteservering för de härliga sommarmånaderna i Helsingborg. Inne i kafét finns även en övervåning på pelare där man kan sitta lite avskilt om det är mycket folk.

Wayne´s Coffee  finns på flera ställen i Sverige och även utomlands då det är en franchise. Du kan läsa mer på deras hemsida WaynesCoffee.se

Video och bilder ifrån Wayne´s Coffee:


Om videon hackar kan du klicka på HD-knappen nere till höger.

About the Author